Home Occasions Velgenshop Informatie


Welkom op de website van Auto Eemland.

Auto Eemland is een autobedrijf, gevestigd op industrieterrein Isselt in Amersfoort. Met 70-80 occasions van verschillende merken, typen en prijsklassen is ons aanbod groot en gevarieerd. Wij specialiseren ons in jonge occasions, maar ook voor low budget auto's kunt u bij ons terecht.

Auto Eemland is opgezet door Paul Stols en Bert Splint, twee enthousiaste ondernemers met veel ervaring in de autobranche. Het bedrijf bestaat uit een grote occasionhal en een unieke velgenshop. Onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd, goed onderhouden en betrouwbaar. De onderhoudshistories zijn bekend.

Auto Eemland levert alle occasions af met een nieuwe APK keuring. Inruil en financiering zijn mogelijk. Wij bieden diverse garantie mogelijkheden, maar ook interessante zo-meeneem prijzen! Uiteraard zijn alle keuringen toegestaan.

Auto Eemland heeft een velgenshop, waar u uit een riante collectie velgen een keuze kunt maken. De velgenshop is een showroom met ongeveer 35 modellen. De werkelijke keuze is nog groter: maar liefst 145 soorten velgen zijn leverbaar.

Auto Eemland
Nijverheidsweg-Noord 42
3812 PM Amersfoort

033-4656144
033-4634880
info@autoeemland.nlNAP Logo RDW erkend
Auto Eemland Gomp webdesign ©